banner

Praktijk voor seksuologische hulpverlening | Christa Betz

Seksualiteit
Hoewel we misschien niet graag openlijk over onze seksualiteit praten, is het voor velen een belangrijk aspect in het leven. Iedereen ervaart en beleeft seks op zijn of haar eigen manier; daarbij zal de een het als prettig en de ander het als minder prettig ervaren.

Omdat we weinig met anderen over seksualiteit praten, zijn we steeds meer geneigd onszelf te spiegelen aan de idealistische weergave van seks in de media. Dit is een ‘norm’ waar we onmogelijk aan kunnen voldoen. Helaas maakt het veel mensen onzeker. Maar ook andere maatschappelijke waarden en normen, de opvoeding, culturele ge- en verboden én persoonlijke ervaringen beïnvloeden ons in onze (beleving van) seksualiteit.

Al deze invloeden spelen op de achtergrond mee wanneer we seksueel in contact komen met een ander. Wat is wel en niet goed? Wat voelt wel en niet goed? Wat kan, wil en mag ik bij de ander doen? Wat kan en wil ik van de ander vragen?

Tijdens mijn jarenlange werk als seksuoloog heb ik veel mensen behandeld met verschillende hulpvragen die variëren van ‘simpele’ vragen rond de beleving van seks tot relationele vragen; van vragen over lichamelijke problemen tot vragen op het gebied en de impact van geestelijke problemen.

Mensen hebben veel vragen en onzekerheden op het gebied van seks. Als seksuoloog wordt er samen met u middels gesprekken gekeken naar de oorzaken en gevolgen die ten grondslag liggen aan uw probleem/vraag. Op basis hiervan komen we tot een geschikt hulpplan zodat u inzicht krijgt in uw seksuele beleving. Geen vraag is mij vreemd, schroom dus zeker niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen of om te informeren wat ik als seksuoloog voor u zou kunnen betekenen. Uiteraard worden al uw vragen vertrouwelijk en discreet behandeld!

Ik werk samen met meerdere disciplines binnen het gezondheidscentrum Tolakker in bijzonder met Marlou Crolla, bekkenfysiotherapeut:   marlou@fysiotherapietolakker.nl

Praktijk voor seksuologische hulpverlening | Christa Betz

Gezondheidscentrum Tolakker
Tolakker 1b
4854 NV Bavel

Telefoon: 06-14 22 44 20
E-mail: cbetzseksuoloog@gmail.com
Website: www.seksuoloogbreda.nl

tol_logo

Plattegrond

adres

Gezondheidscentrum Tolakker
Tolakker 1-7
4854 NV Bavel
Deze site is gemaakt in opdracht van Gezondheidscentrum Tolakker. Copyright © JustDesigning.com (www.justdesigning.com).