banner

Bekkenfysiotherapiepraktijk

Bekkenbodemklachten zoals urineverlies, bekken- en lage rugklachten? Daar is wat aan te doen! Het is bewezen dat deskundige behandeling de klachten verhelpen en de kwaliteit van leven verbetert. Als gespecialiseerd bekkenfysiotherapeut, HCA en ISO-HKZ gecertificeerde bekkenfysiotherapeut maak ik gebruik van de nieuwste behandeltechnieken. De behandeling van urineverlies wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

www.fysiotherapietolakker.nl
Tel: 06-43469524

Samen sterk voor de beste zorg voor u!

Voor uw zorg werk ik samen met:
Uw zorgverzekeraar, die van mij eist dat ik de beste zorg lever, daarom ben ik HCA en ISO-HKZ gecertificeerd en geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Gynaecologen en urologen (ABC Amphia: www.amphia.nl/bekkenbodemcentrum) bij o.a. urineverlies, verzakkingen, prostaatproblemen.
Chirurgen bij met name anale problematiek (www.amphia.nl/chirurgie). Careyn, voor ouderen werk ik samen met Careyn om de weg naar mij zo gemakkelijk mogelijk te maken (www.careyn.nl).
Verloskundigenpraktijken: VITA en Verloskundigcentrum (www.verloskundigenvita.nl en www.verloskundigcentrum.nl)
Mamaenco, voor zwangerschapsgym tijdens en na de zwangerschap met Frederique van der Plas.
Tijdens de postnatale gym geef ik uitleg en oefeningen voor de bekkenbodem en het bekken (www.mamaenco.nl)
Seksuoloog Christa Betz, voor al uw problemen die u kunt ervaren in de bekkenbodem tijdens geslachtsgemeenschap (www.seksuoloogbreda.nl)
Kwaliteit en de beste zorg voor u is voor mij het allerbelangrijkste.
tol_logo

Plattegrond

adres

Gezondheidscentrum Tolakker
Tolakker 1-7
4854 NV Bavel
Deze site is gemaakt in opdracht van Gezondheidscentrum Tolakker. Copyright © JustDesigning.com (www.justdesigning.com).